iPECS eMG80 – Ericsson-LG

—————————————————————————————————————————————————————-

iPECS eMG80 – Ericsson-LG

—————————————————————————————————————————————————————-
iPECS eMG80 - Ericsson-LG

Οικονομικά αποδοτική πλατφόρμα επικοινωνίας αλλαγής παιχνιδιών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Ένα οικονομικά αποδοτικό εργαλείο και αύξηση της παραγωγικότητας που ενοποιεί όλες τις επιχειρηματικές επικοινωνίες σας σε μία αποτελεσματική λύση.

Ακολουθεί μια αλλαγή παιχνιδιού για να σας βοηθήσει να επικοινωνείτε καλύτερα χωρίς όρια.

 

—————————————————————————————————————————————————————-

Οφέλη προϊόντος

 

  • Ενοποιήστε τις επικοινωνίες

Επιλέξτε την πλατφόρμα με ενσωματωμένες δυνατότητες UC, για να κάνετε την ομάδα σας πιο συνδεδεμένη και πιο παραγωγική. Επικοινωνήστε εύκολα με φωνή ή βίντεο. Χρησιμοποιήστε άμεσα μηνύματα για πιο γρήγορες συνομιλίες. Είναι ενεργοποιημένη με IP, ώστε να μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά και περισσότερα από οποιαδήποτε συσκευή.

  • Προετοιμαστείτε για ανάπτυξη

Είναι εύκολο να προσθέσετε περισσότερες εφαρμογές και δυνατότητες καθώς και τη χωρητικότητα του συστήματος. Να είστε προετοιμασμένοι για επέκταση, με ένα απρόσκοπτα επεκτάσιμο σύστημα iPECS eMG80.

  • Φιλοδοξείτε να είστε κινητοί

Ενισχύστε τους εργαζομένους σας με επιχειρησιακή κινητικότητα. Κινητικότητα σημαίνει περισσότερα από την ικανοποίηση των αναγκών των εργαζομένων – μπορεί να τους ενδυναμώσει να είναι καλύτεροι. Ενθαρρύνετε μια δυναμική και δημιουργική κουλτούρα.

  • Συνεχίστε τις κλήσεις να ρέουν

Διαχειριστείτε την ένταση κλήσεων καλύτερα από ποτέ με γρήγορες και εύκολες λειτουργίες δρομολόγησης, μεταφοράς και κράτησης κλήσεων. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αυτόματης παρακολούθησης για να δρομολογήσετε αυτόματα τις κλήσεις εκεί που πρέπει, βελτιώνοντας τη ροή κλήσεων και την εμπειρία των πελατών.

  • Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

Ενσωματώστε ομαλά την υπάρχουσα λύση ή λύση τρίτου μέρους με τις καθολικές διεπαφές του συστήματος, όπως το RESTful API. Συνεργαστείτε, προσαρμόστε, δημιουργήστε μια συνολική λύση. Οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν.

  • Κάντε απλή την ανάπτυξη

Η απλή εγκατάσταση λογισμικού καθιστά τις αρχικές ρυθμίσεις αβίαστες. Με πολλά επίπεδα φιλικών προς το χρήστη εργαλείων διαχείρισης προσθέστε αξία για ευκολότερη διαχείριση.

—————————————————————————————————————————————————————-